Presentatie Biddende Moeders 2019

Op dinsdag 12 februari wordt een kennismakingsbijeenkomst gehouden over de Biddende Moeders. Dit zijn gebedsgroepen van vrouwen die regelmatig bij elkaar komen om samen te bidden. In Limburg zijn inmiddels al zo’n 35 groepen biddende moeders actief. Internationaal bestaan er in meer dan 120 landen gebedsgroepen.

 
Dinsdagochtend 12 februari 2019
Bezinningshuis Regina Carmeli
Kollenberg 2, 6132 AL Sittard
 
We willen u van harte uitnodigen om kennis te maken met Biddende Moeders en het gebedsuur. In meer dan 120 landen, waaronder Nederland, zijn gebedsgroepen van biddende moeders die wekelijks of om de 2 weken bij elkaar komen om te bidden voor hun kinderen, kleinkinderen en andere intenties wereldwijd. Door het gezamenlijk bidden ontstaat er een onderlinge band. Er hebben al mooie gebedsverhoringen plaatsgevonden en de moeders ontvangen kracht om goed met situaties om te gaan. 
Alle moeders, oma’s, vrouwen, zowel de fysieke als de geestelijke moeders zijn welkom.
 
Programma:
09.40 uur Ontvangst koffie/thee
10.00 uur Kennismaking met Biddende Moeders en de spiritualiteit.
10.30 uur DVD over het ontstaan van Biddende Moeders
11.00 uur Biddende Moeders gebedsuur
12.00 uur Vragen stellen/afsluiting ochtend.
 
Voor diegene die dat willen, kunnen zich om 09.00 uur aansluiten bij de eucharistieviering in de kapel bij de zusters Karmelietessen.
 
Aanmelden of informatie: Wies Mom, regioverantwoordelijke Biddende Moeders Limburg.
Stuur een e-mail  of bel 0475-589135
 
Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met het Centrum voor Huwelijk en Gezin van het bisdom Roermond en Biddende Moeders Nederland.

     
     
     
     
     
Susteren-Echt